Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

Spelenderwijs leren dankzij speciale leermiddelen voor groep 5

De beste manier om basisschoonleerlingen nieuwe dingen te leren en te laten onthouden is door spelenderwijs te leren. Zo worden er speciale leermiddelen voor groep 5 aangeboden waardoor leren een stuk leuker en makkelijker wordt. De leermiddelen van Educatieve Uitgeverij Kinheim zorgen ervoor dat op verschillende vakgebieden effectief kennis wordt overgedragen. In groep 5 zijn kinderen al wat verder met leren. Ze hebben vaak al kennis van taal, aardrijkskunde en rekenen. Het niveau gaat omhoog en er komt meer uitbreiding en uitdaging in de leerstof. Op een effectieve, maar ook leuke manier leren kan dankzij de speciaal ontwikkelde leermiddelen voor groep 5 van deze specialist.

Ook beschikbaar voor andere niveaus

Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt niet slechts leermiddelen voor groep 5 aan. Met leermiddelen voor groep 3 tot en met 8 beschikken zij over een aanbod dat aansluit bij iedereens niveau. De leermiddelen worden opgesplitst in onder- en bovenbouw en zijn gericht op diverse vakgebieden en leermethoden. De stof blijft beter hangen omdat er meer plezier in het leerproces is. Een snelle ontwikkeling ontstaat omdat de kinderen plezier beleven aan schrijven, lezen en rekenen. Bestel de leermiddelen voor groep 5 bij deze specialist zodat het leerproces kan beginnen. De uitgeverij levert naast effectieve leerstof ook complete lespakketten. Deze kun je eenvoudig via de website bestellen. Deze pakketten komen overeen in leerstijl waardoor zowel de docenten als leerlingen niet constant een omschakeling hoeven te maken.

Bestel eenvoudig via de website van deze specialist

Benieuwd naar de verschillende vakgebieden waar leermiddelen voor groep 5 voor kan worden besteld? De leermiddelen bestaan uit taal, wereldoriëntatie, creativiteit, lezen en rekenen. Het is ook mogelijk om leermiddelen voor extra vakken te bestellen zoals bijvoorbeeld voor verkeer of hogere groepen Europese talen. Kies voor leerzame en leuke opdrachten zoals puzzels en sudoku in combinatie met tafels leren en onderwerpen als metriek.

https://www.kinheim.com