Collectie frima
Image default
Woning en Tuin

Ontdek hoogwaardige gevelbekleding van platowood

Zoekt u een specialist op het gebied van de bekleding van gevels? Platowood, gevestigd in Arnhem, produceert duurzame, houten gevelbekleding van hoogwaardige kwaliteit. De bekleding is onderhoudsvriendelijk, aangezien deze niet veel onderhoud vraagt, op een jaarlijkse schoonmaak na, en kan voorzien worden van een kleur of een brandtragende behandeling. Het bedrijf hanteert een unieke werkwijze die in eigen beheer wordt uitgevoerd. Platowood heeft ruime ervaring op zak en de juiste kennis in huis om u bekleding van professionele kwaliteit aan te kunnen leveren. Met de betrokkenheid van het bedrijf en de vakkennis zorgen de professionals voor een lage total cost of ownership. Zo kunt u kiezen uit onderhoudsvrije profielen, geschikt als duurzame houten gevelbekleding. Het grootste verschil bestaat hier uit een open gevel in contrast tot een gesloten gevel. De profielen zijn verkrijgbaar in verschillende kopmaten.

Een duurzame, onderhoudsvrije houtsoort

De houtsoort ‘platowood’ is uiterst geschikt voor duurzame, houten gevels, voor onder andere utiliteitsbouw en recreatiewoningen. Kiest u voor één van de houtsoorten die deze specialist aanbiedt, dan bent u verzekerd van een esthetisch, hoogwaardig én duurzaam houtproduct met een lange levensduur. Het soort hout is ecologisch verantwoord bouwmateriaal. Dit komt doordat de CO2-uitstoot bij de productie van dit materiaal aanzienlijk minder is dan de CO2-opslag van de houten bekleding zelf. Door het platoniseren worden de aanwezige eigenschappen in het hout versterkt, zonder chemische toevoegingen. Dit maakt het hout dat Platowood aanbiedt dimensiestabiel en goed verwerkbaar. Tevens heeft het materiaal een hoge isolatiewaarde, waar de isolerende eigenschappen circa 15 keer hoger zijn dan die van beton, 1770 hoger dan aluminium en 400 keer hoger dan staal. Nog een voordeel: het hout is geschikt om buiten toe te passen, zonder enige afwerking.

 

Neem contact op met de professionals

Wilt u direct een duurzame, houten gevelbekleding van ‘platowood’ aanschaffen? Vraag eenvoudig een sample aan, zodat u het hout kunt bekijken en u zelf de voordelen kunt ontdekken. Heeft u verdere vragen over het bedrijf of het product? Dan helpen de professionals van Platowood u graag verder.

https://www.platowood.nl/

Gerelateerde artikelen

Ontdek de sterke eigenschappen van de Carpinus betulus en bestel bij deze kwekerij

Luxe aanbouw serre

Geniet van een prachtige tuin dankzij deze hovenier uit de regio Etten-Leur