Collectie frima
Image default
Toerisme

Kies uit een uitgebreid aanbod busdagtochten

Wilt u een bedrijf inschakelen voor busdagtochten? TwinTours is in dit geval het bedrijf dat u zoekt. Wilt u een mooie dagtocht met de bus meemaken met uw collega’s of vrienden? Bij dit bedrijf kunt u zich als groep vrienden of collega’s inschrijven voor een volledig verzorgde dagtocht. Hierbij is het ook mogelijk om u individueel in te schrijven. Het voordeel van dit aanbod is dat u niet zelf een bus moet huren. Het aanbod van TwinTours is zeer uitgebreid. Zo reist u met dit bedrijf naar Texel, Antwerpen of Hasselt. Ook kunt u kiezen voor een verrassingsreis. Het enige wat u hierbij aangeeft is de dag dat u het uitstapje wilt. Tijdens uw dagje uit wordt u voorzien van lunch, diner en verschillende excursies.

Comfortabele busdagtochten met bedrijf uit Helmond

Het personeelsfeest staat weer op de planning en daarom wilt u een leuke dag organiseren. U heeft echter wel vervoer nodig en daarvoor gaat u naar TwinTours. Deze specialist verhuurt de mooiste touringcars voor busdagtochten.Hierbij is het mogelijk om een bus voor een dag te huren, maar ook voor meerdere dagen zoals voor bijvoorbeeld een wintersport. Daarnaast verzorgen zij onderweg voor uw groep diverse extra’s. Alles om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Om alles zo veilig mogelijk te houden, zijn alle bussen voorzien van veiligheidsgordels. TwinTours voldoet aan alle eisen die zijn opgesteld door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Deze stichting houdt toezicht op de kwaliteitsverbetering en dienstverlening van de aangesloten bedrijven.

Busdagtochten met uw persoonlijke chauffeur

Heeft u binnenkort een bus nodig? Omdat u erop uit gaat met uw familie? Of omdat u een leuke dag wilt beleven met uw collega’s? In beide gevallen gaat u naar TwinTours. Zij regelen ook een buschauffeur voor u. Deze zijn altijd voorzien van de juiste certificaten en ervaring. De chauffeurs van TwinTours vervoeren u zonder problemen tijdens uw busdagtochten naar een evenement of dagje uit. Mocht uw reis verder gaan, bijvoorbeeld Parijs of Londen, zijn er nog een aantal opties mogelijk. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse vervoersmiddelen zoals een bus of luxe touringcars. Het bedrijf verzorgt daarnaast ook de hotelaccommodaties en maaltijden onderweg voor u. Ook wordt uw reis begeleid door een ervaren reisleider.

Gerelateerde artikelen

Een rondreis door Spanje: wat moet u gezien hebben?

De stad van diamanten. Antwerpen