Collectie frima
Image default
Toerisme

Een rondreis door Spanje: wat moet u gezien hebben?

Tijdens een rondreis door Spanje zult u veel dingen zien waar u versteld van zult staan. Dit land staat bekend als bijzonder divers. U kunt er heen gaan voor zon, zee en strand, maar ook een bezoek aan de steden is meer dan de moeite waard. U kunt cultuur snuiven of de mooie natuurgebieden van dit land ontdekken. Tijdens een rondreis door Spanje ziet u de vele gezichten van dit land, net zoals u dit zou ontdekken tijdens een rondreis door Italië. Wat moet u zeker gezien hebben?

Andalusië

Andalusië is een autonome regio in Spanje. Als u een fan bent van mooie steden, schitterende architectuur en cultuur snuiven, is deze regio echt iets voor u. Tot deze regio behoren formidabele steden zoals Sevilla, Granada en Malaga. Er zijn enkele strandplaatsen waarbij u vanaf de heuvels een schitterend uitzicht heeft over de Middellandse Zee. Ook de mooie architectuur en historische gebouwen vallen op.

Noord-Spanje

Tijdens een rondreis door Spanje kunt u er voor kiezen om het noorden van dit land te bezoeken. Dit is een wat ondergewaardeerd gedeelte van Spanje. Waarom kiezen voor een rondreis door Italië als u ook hier rond kunt reizen? Noord-Spanje valt op door de ongerepte natuurgebieden vol schoonheden. Maar ook op culinair gebied valt er een hoop te genieten in deze regio.

Rondreis naar Spanje boeken

Dit zijn maar twee voorbeelden van non-typische bestemmingen in Spanje. Het is helemaal aan u om zelf te kiezen waar u heen gaat. Een reisbureau dat bekend staat om zijn bijzondere rondreizen door Spanje is Vámonos. Al sinds de jaren ‘90 organiseren zij met succes diverse reizen. Zo kunt u bij hen ook terecht voor een rondreis door Italië. Maar ook kunt u via hen andere continenten zoals Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika bezoeken. Binnen Europa valt er ook een hoop moois te beleven. De reizen van deze specialist tonen dit aan u.