Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

Hypnotherapie in Etten-Leur bij langdurige stressklachten

Ieder persoon heeft wel eens last van stress. Stress is op zich een gezond, adaptief mechanisme. Pas wanneer er sprake is van langdurige stress wegens uiteenlopende redenen, is dit systeem constant geactiveerd. Dit is schadelijk voor zowel uw lichamelijke als uw geestelijke gezondheid. Zo kunt u somber raken, paniek ervaren en problemen aan uw hart ontwikkelen. Ook is onomstotelijk bewezen dat het stresshormoon cortisol schadelijk is voor het immuunsysteem. Hypnotherapie in Etten-Leur kan u hierbij helpen.

Volledig bewust in contact raken met het onbewuste

Bij hypnotherapeutische behandelingen wordt gebruik gemaakt van trance. In een staat van trance bent u wel degelijk bij bewustzijn, maar wordt u in contact gebracht met uw diepere gevoelens. Trance kunt u het beste vergelijken met het moment waarop u volledig in gedachten bent verzonken of een boek aan het lezen bent en zelfs niet doorheeft dat men uw naam roept. Trance betekent dus een verhoogde staat van bewustzijn, een sterke concentratie. Dit helpt om onverwerkte gevoelens te identificeren.

Hypnotherapie en andere behandelvormen

Hypnotherapie in Etten-Leur kunt u volgen bij Limattivo, die als een specialist op dit gebied geldt. Het is een van de behandelmethodes die door de behandelaar kan worden ingezet bij lichamelijke, psychische en/of emotionele klachten. Ook behandelingen als neurofeedback, EMDR en emotionele healing worden in het behandelcentrum uitgevoerd. Uiteraard is deze therapeut BIG-geregistreerd. Er worden regelmatig bijscholingen en trainingen gevolgd. Is het voor u lastig om de praktijk voor hypnotherapie in Etten-Leur te bezoeken? Vaak zijn ook sessies op afstand mogelijk.

Denken in oplossingen

Omdat de eigenaresse en tevens therapeut van Limattivo verschillende opleidingen heeft gevolgd, kunnen er verschillende methodes worden toegepast om uw langdurige stressklachten te behandelen. Het motto dat binnen dit behandelcentrum geldt, is dan ook ‘ieder mens is uniek’. Er wordt niet in labels, maar in oplossingen gedacht. Alleen zo lukt het u om beter tot uzelf te komen en de stressklachten te verminderen. Nu, maar ook in de toekomst.

https://limattivo-inhetbrein.nl/