Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

Coaching met een trainingsacteur in regio Den Haag

Wilt u graag uw personeel trainen om nader na elkaar toe te stromen, of wellicht interacties met klanten trainen? Laurens de Groot, Man met Koffer, is een professionele trainingsacteur en docent in regio Den Haag. U kunt hem inhuren voor professionele trainingssessies bij uw bedrijf. Laurens focust op groepstraining waarbij de kracht en positiviteit van de deelnemers centraal staat. Hij zal doormiddel van een interactief rollenspel uw medewerkers helpen groeien. Bekijk de mogelijkheden om deze professionele trainingsacteur in Den Haag ook voor uw thema’s te boeken. U wilt immers toch ook dat uw medewerkers door kunnen groeien?

Maak van uw event een succes met een presentator

Naast werkzaamheden als trainingsacteur of coach kunt u Man met Koffer in de regio Den Haag ook inhuren als spreker of dagvoorzitter. Laurens vertolkt de rol van presentator met veel klasse en breidt zich goed voor op de verschillende thema’s. Hij kan ontwapenend werken met humor, of juist scherp reageren met goede vragen. Een gepassioneerde gespreksleider, inspirerende verhalenverteller en enthousiasmerende presentator, dit is de kracht van de Man met Koffer. Wanneer u waarde wilt toevoegen aan uw evenement, dan huurt u Laurens in. Bekijk de vele positieve ervaringen van de bedrijven en organisaties die u voorgegaan zijn. 

Wie is Man met Koffer?

Laurens de Groot, of Man met Koffer is al meer dan vijftien jaar actief als professioneel acteur. Daarnaast is hij ook docent, sociaalpedagoog en hulpverlener. Deze veelzijdige duizendpoot wilt mensen helpen zich verder te ontwikkelen en wilt mensen inspireren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie en wilt u Laurens inhuren als acteur of spreker voor uw organisatie? Neem dan contact met hem op en plan een persoonlijke kennismaking. Door zijn ervaringen met andere evenementen, kan Laurens u ook helpen bij de ontwikkelfase voorafgaand aan het project. Zo voegt hij zeker waarde toe alvorens hij uw publiek inspireert.