Collectie frima
Image default
Sport

Hulp nodig bij het afvallen?

Dan bent u bij de beste Personal trainer Rheden aan het juiste adres. Wij weten alles van afvallen en de juiste voedingen, en beste trainingsoefeningen. Om zo sneller je doel te bereiken. Door een personal trainer wordt het proces versneld, omdat je werkt met iemand die er alles vanaf weet. Veel mensen waren u al voor, en zijn erg tevreden met het hun behaalde resultaten. We hebben een eigen sportruimte waar u onder begeleiding de oefeningen uitvoert. Daarnaast geven wij ook advies. 

Wat kan een Personal trainer voor jou betekenen? 

Een personal trainer is iemand die jou begeleid bij het afvallen of het halen van andere doelen met fitness. Je geeft bij zo’n iemand aan wat je wil bereiken, hij zal dan vervolgens kijken wat je kan en waar je max zit. Op deze manier kan je personal trainer een schema voor je samenstellen, met allerlei oefeningen. Daarnaast past hij je eetschema er ook op aan. Daarnaast begeleid hij je bij elke oefening, in onze eigen sportruimte. Een personal trainer bekijkt ook hoe jij een bepaalde oefening uitvoert. Veel mensen trainen som verkeerd of  voeren oefeningen niet goed uit. En trainen dus niks of scheuren dingen af, omdat ze de oefening niet goed doen. Daarnaast gebruiken mensen soms ook de verkeerde gewichten ze trainen dan of te licht waardoor ze niet sterker worden, of trainer juist te zwaar waardoor ze iets afscheuren. 

De juiste voeding voor sneller resultaat

Bij afvallen of een ander doel in de fitness is het niet alleen belangrijk veel te trainen, maar ook goed te eten. Stoppen met frisdrank en alcohol kan er al voor zorgen dat je veel afvalt. Maar voeding is ook goed voor de spieropbouw, en het herstel van spieren. Voor het herstel van spieren is eiwitten belangrijk, pas hier dan ook je schema op aan. Om af te vallen raden wij vaak een koolhydraatarm dieet aan, Koolhydraten zorgen er juist voor dat je sneller aanzet. Aan de andere kant kunnen we ook aanraden veel koolhydraten te eten, wanneer je aan krachttraining doet. De massa en vet dat je hierdoor creëert kun je weer omzetten in spieren.