Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

Een kunststof vliegengordijn is geschikt voor iedere woning

Houd jij de insecten liever buiten, zodat je voorkomt geprikt te worden door vervelende muggen of spinnen in huis te zien? Dan koop je het best een kunststof vliegengordijn van Torresol. Je koopt hier een vliegengordijn geheel op maat, zodat jij voor iedere deur passende vliegengordijnen kunt plaatsen. Houd je er bijvoorbeeld van om op zonnige dagen je achterdeuren lekker open te houden voor frisse lucht? Dan is zit je bij dit bedrijf goed! Eigenlijk kun je in zulke gevallen ook niet zonder vliegengordijnen. Het is een nuttig product en ziet er daarbij ook nog eens leuk uit.

Vliegengordijnen zijn diervriendelijk

Ken je dat? Je hebt een heleboel insecten in huis. Vaak lopen hierdoor de irritaties hoog op en worden deze insecten doodgemaakt om er vanaf te komen. Je houdt de insecten buiten door een kunststof vliegengordijn voor je deuren te plaatsen. Buiten zijn ze ook echt nuttig en leven ze op hun best. Een kunststof vliegengordijn is dus wat dat betreft al diervriendelijk, maar ook je huisdieren zullen er blij mee zijn! Zij kunnen namelijk gewoon naar binnen of buiten lopen wanneer ze daar zin in hebben. Is het bijvoorbeeld te warm buiten? Dan zullen ze zich naar binnen verplaatsen en een koel plekje opzoeken. Nog een reden om een vliegengordijn bij Torresol te kopen dus!

Via deze webshop koop je alles wat je nodig hebt

Of je nu een vliegengordijn van kunststof of aluminium wilt, óf dat je met hulzen je eigen patroon in het gordijn wilt ontwerpen, je bestelt alles wat je nodig hebt via de webshop. Daarnaast zijn er een heleboel verkooppunten die verspreid zijn door Nederland. Vul via de website eenvoudig je postcode in en binnen enkele seconden zie jij welke winkel het dichtstbijzijnd is voor jou. Zowel de mensen in de betreffende winkel als het team van de webshop helpen je vakkundig verder.

https://www.torresol.nl/