Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

Voor bodemsanering kunt u bij deze specialist terecht

Voordat u grond kunt hergebruiken voor een nieuwe toepassing, zoals een woning of een kantoorpand, is het belangrijk om te laten onderzoeken of er sprake is van grondverontreiniging. Bij grondverontreiniging is uw grond vervuild en is het noodzakelijk deze bodem te laten saneren door een specialist. Na het uit laten voeren van een bodemonderzoek, kunt u de sanering uitbesteden aan Enviterra BV. Deze specialist heeft jaren ervaring op het gebied van bodemsanering en helpt ook u graag met dit project, of u nu particulier bent of een bedrijf of organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die deze specialist u biedt? Lees dan snel verder.

Een uitgebreide oplossing voor uw bodem

Als u bodemsanering overlaat aan een specialist zoals Enviterra BV, bent u niet alleen verzekerd van een deskundige aanpak, maar ook van totaalservice op maat. Zij bieden namelijk oplossingen aan die verdergaan dan alleen het saneren van de bodem. Zo pakken ze ook andere (administratieve) taken op die bij bodemsanering komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het opstellen van een veiligheids- en gezondheidsplan
  • Het regelen van een inspectie SZW
  • Het inschakelen van een veiligheidsdeskundige (HVK’er)
  • Het regelen van de benodigde materialen
  • Het maken van afspraken met een milieukundig adviesbureau
  • Het aanmelden van de verontreiniging bij een gecertificeerde instantie

Het scheelt u dus veel tijd en moeite als u deze zaken uitbesteed aan een specialist zoals Enviterra BV. Wilt u weten wat dit u gaat kosten? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Profiteer van korte communicatielijnen

Als u Enviterra BV inschakelt voor uw bodemsanering, profiteert u van uitstekende service, maar ook van korte communicatielijnen. Zo bent u altijd op de hoogte en weet u waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen over de diensten die deze specialist aanbiedt op het gebied van bodemsanering? Neem dan contact met ze op.