Collectie frima
Image default
Wijn

Houd een wijnproeverij bij u thuis

Bent u een enorme liefhebber van kwaliteitswijnen? En zou u het leuk vinden om een wijnproeverij bij u thuis te hebben? Dat is zeer begrijpelijk. Niet alleen is een wijnproeverij enorm gezellig om te doen, u leert ook verschillende wijnen van hoge kwaliteit kennen. Maar hoe regelt u deze wijnproeverij bij u thuis? Dit kunt u volledig uit handen geven door contact op te nemen met Wijnhuis Oktober. De Thuisproeverij van Wijnhuis Oktober is dé perfecte manier om een gezellige avond met familie of vrienden door te brengen. Ongedwongen en informeel, maar toch leuk en speciaal. Dus waar wacht u nog op? Lees snel verder!

Kies uw favoriete pakket

Wanneer u een wijnproeverij bij u thuis doet, kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Op deze manier kunt u een pakket kiezen dat precies aansluit op uw wensen en eisen. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, denkt u hierbij onder meer aan:

  • Premium Streekproeverij: gericht het gebied verkennen met drie verschillende wijnen die typerend zijn voor de streek.
  • Premium Landproeverij: gericht het wijnland verkennen met vier wijnen uit verschillende streken die typerend zijn voor het land.
  • Landproeverij Plus: gericht het wijnland verkennen met vijf wijnen uit verschillende streken die typerend zijn voor het land, waarvan 1 bubbel en 1 dessertwijn.

Naast een wijnproeverij kunt u ook gaan voor een wijnabonnement. Zij selecteren de wijnen voor het pakket persoonlijk en kiezen voor verrassende, spannende of onbekende wijnen met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is

Wilt u meer weten over een wijnabonnement of wijnproeverij? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van Wijnhuis Oktober. U vindt de contactgegevens op de website van deze aanbieder. Hier kunt u tevens meer lezen over de mogelijkheid tot een wijnabonnement. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met een van de experts. Zij vertellen u graag meer.