Collectie frima
Image default
Bloemen

De mooiste bloemen en planten koopt u bij deze groothandel

Scandiflora is een groothandel met veel passie voor bloemen, planten en andere vormen van decoratiegroen. Deze specialisten bestaan al sinds 2014, maar beschikken over ruim 25 jaar ervaring. In Scandinavië hebben ze een schat van kennis opgedaan over de bloemen- en plantenmarkt. U vindt hier daarom snijbloemen en planten van de hoogste kwaliteit. De bloemen zijn veelal afkomstig uit Nederland, maar sommige bloemen worden ook geïmporteerd uit Afrika, Zuid-Amerika, Kenia en Colombia. Hierdoor verzorgen ze met hun inkoopservice graag de producten waar u naar op zoek bent.

Waarom u kiest voor deze groothandel voor planten, bloemen en decoratiegroen

Bij deze groothandel voor bloemen kunt u rekenen op kwaliteit, optimale logistiek en vele jaren ervaring. De kwaliteit van de producten wordt gewaarborgd door de kwekers: FloraHolland en Scandiflora. Deze twee bedrijven werken samen om de kwaliteit van hun producten te optimaliseren. Zo zorgen zij ervoor dat de klanten enkel producten van de hoogste kwaliteit geleverd krijgen. Naast kwaliteit van de bovenste plank zorgen deze specialisten ervoor dat de logistiek optimaal wordt verzorgd. De laadruimtes worden optimaal ingericht, waardoor de logistieke keten naadloos op elkaar aansluit. Als laatste brengen deze experts 25 jaar ervaring met zich mee. Zij zijn daarom bekend met de Scandinavische trends én spreken de taal.  

Neem contact op met de specialisten voor meer informatie

Zo ziet u, voor pot-, -perk, -tuin en kamerplanten, diverse soorten bloemen en decoratiegroen van de hoogste kwaliteit zit u goed bij deze groothandel. U zal verstelt staan van alle producten die u hier vindt. Wenst u meer informatie over de producten van de groothandel, zoals de bloemen, planten en het decoratiegroen? Of wilt u meer weten over de uitstekende service? Schroom dan zeker niet om contact met hen op te nemen. U vindt de contactgegevens op de website. De enthousiaste medewerkers voorzien u graag van meer informatie en gedegen advies.

Gerelateerde artikelen

Luxe tuinmeubelen maken van jouw tuin een paradijs