Collectie frima
Image default
Internet marketing

5 nuttige ideeën uit het boek “Never Eat Alone” and Other Rules of Networking door Keith Ferrazzi

marketing psychology books

In haar boek Never Eat Alone and Other Rules of Networking deelt Keith Ferrazzi, een zakenman en man van Forbes die ‘een van de meest sociale mensen ter wereld’ wordt genoemd, de geheimen van de kunst van het maken van gezonde verbindingen.

Bouw van tevoren relaties op

Om de een of andere reden zit het idee dat je verbindingen moet leggen als je iets nodig hebt, als je je eigen project start of als je een bepaalde positie bereikt, in de hoofden van veel mensen geworteld. Keith Ferrazzi raadt echter sterk aan om het netwerken niet uit te stellen totdat er iets gebeurt. Dit lijkt redelijk, simpelweg omdat mensen eerder geneigd zijn iemand te helpen die ze al kennen.

Hoe u uw datingcirkel kunt uitbreiden

Keith Ferrazzi beschrijft een interessant effect dat de “sterkte van zwakke banden” wordt genoemd, en bestaat uit het feit dat nieuwe banen, promoties en andere interessante vooruitzichten die zich openen, we meestal geen “sterke banden” verschuldigd zijn (d.w.z. verbindingen met vrienden en familie ), maar ‘zwakke banden’ met mensen die we als kennissen beschouwen. Dit komt omdat we meestal vrienden kiezen met dezelfde interesses en levensvisies, terwijl onze kennissen misschien mensen zijn die naar een andere wereld verhuizen en nieuwe en nuttigere informatie hebben voor onze groei.

Eet nooit alleen en herinner jezelf er altijd aan

Om een ​​succesvolle netwerker te zijn, moet je altijd aan jezelf worden herinnerd. Anders zul je snel worden vergeten en zullen je inspanningen om verbindingen tot stand te brengen nergens toe leiden. “Denk er bij het vormen van een sociale kring altijd aan dat je in geen geval uit het gezichtsveld van je vrienden mag verdwijnen.”

In onze tijd heeft iedereen altijd geen tijd, dus hou waar mogelijk contact: in cafés en restaurants tussendoor, door verschillende acties te combineren. Herinner de juiste mensen regelmatig aan uzelf.

Hoe je sterke relaties opbouwt

Keith Ferrazzi noemt succesvolle netwerkers een combinatie van spirituele gidsen, psychotherapeuten en altruïsten. Deze mensen weten dat de absolute behoefte voor iedereen de behoefte aan erkenning is.

Als je de ander iets wilt laten doen, dan is de enige strategie die langetermijnresultaten oplevert, het belang van hun persoonlijkheid en interesses te erkennen.

Door anderen te helpen hun problemen op te lossen en hun dromen waar te maken, creëer je een sterke emotionele band in je relatie. Dit geldt in het bijzonder voor belangrijke levensgebieden voor iedereen, zoals gezondheid, welzijn en kinderen.

Keith Ferrazzi raadt aan om sociale arbitrage te gebruiken om relaties te ontwikkelen. De essentie van dit systeem is om uw verbindingen met elkaar te verbinden om eventuele problemen van andere mensen op te lossen of eenvoudig informatie te delen die voor hen nuttig is.

“Je deelt de informatie en contacten die je hebt met anderen en verbindt veel verschillende werelden met elkaar. Dit is een soort “carrièrekarma”. Hoe meer je geeft aan de mensen die je op het levenspad ontmoet, hoe meer je ervoor terugkrijgt “

Leer en leer voortdurend anderen

Keith Ferrazzi wordt nooit moe te benadrukken dat niemand alleen slaagt. Daarom, als u onderweg iemand ontmoet die u als mentor zou kunnen zien, moet u er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw communicatie u verrijkt met nieuwe kennis en ervaring. Wanneer u communiceert met iemand die veel heeft bereikt, moet u zich niet onderdanig en onnatuurlijk gedragen en u concentreren op het observeren van de hiërarchie. Het is het beste om uw gesprekspartner uw interesse en respect te tonen en vooral vragen te stellen en aandachtig te luisteren. Een goede manier om iemand voor zich te winnen, zou ook zijn door hulp te bieden bij persoonlijke of professionele aangelegenheden.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram followers ad campaign

https://marketingbook.shop/

Gerelateerde artikelen

Wat is digitale transformatie?