Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

Uw klantenbestand verstevigen door het gebruik van milieuvriendelijke glaslatten

Als ondernemer zal deze ontwikkeling u niet zijn ontgaan: maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) leidt tot klanten die loyaler zijn aan uw bedrijf. In de ogen van klanten zijn ondernemingen die een maatschappelijke bijdrage leveren betrouwbaarder. ‘Doing Good’ associeert men automatisch met een betere dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige producten. Dit geldt voor bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren, dus ook voor uw schilders- of onderhoudsbedrijf. Hierdoor zijn glaslatten ook een stuk interessanter.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen start bij de inkoop van de juiste materialen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent tal van zaken. Een bedrijf onderneemt maatschappelijk wanneer het zijn activiteiten richt op het toevoegen van waarde aan de planeet en mensen en een balans nastreeft tussen duurzaamheid en profit. Dit is verankerd in alle bedrijfsprocessen en begint voor u dus al bij de inkoop van uw materialen zoals glaslatten. Bij Avabel Nederland BV uit Duiven kunt u daarvoor altijd terecht.

De betrouwbare totaalleverancier voor schilders- en onderhoudsbedrijven

Het bovengenoemde bedrijf mag zich specialist in verantwoorde glaszetmaterialen, zoals glaslatten en neuslatten noemen. Samen met het vaste verfmerk PPG/Sigma en kitfabrikant Soudal staat deze specialist garant voor glaslatten van optimale kwaliteit. In zijn ruim veertigjarig bestaan heeft het in Duiven gevestigde Avabel Nederland BV zich ontwikkeld tot betrouwbare totaalleverancier voor schilders- en onderhoudsbedrijven. In de webshops van deze specialist vindt u het volledige artikelaanbod.

Hoogwaardige alternatieven met weinig onderhoud

Voor de glaslatten van tropisch Meranti hardhout heeft deze specialist inmiddels tal van alternatieven beschikbaar. Op de website van het bedrijf vindt u een uitgebreide uitleg van elk alternatief, waaronder over de glaslatten die van een FSC-keurmerk zijn voorzien. Deze alternatieven leveren stuk voor stuk aanzienlijk minder milieuschade op en gaan in het Nederlandse klimaat lang en met weinig vereisten op het gebied van onderhoud mee. Bovendien is de specialist in verantwoorde glaszetmaterialen zich steeds meer op producten op maat gaan richten, waardoor u ook nog eens tijd en geld kunt besparen.