Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

Regionale ziektekostenverzekering Overijssel en Gelderland

Zoekt u voor volgend jaar een zorgverzekering van hoge kwaliteit, met een scherpe premie? Dan kunt u als u in Gelderland of Overijssel woont rekenen op zorgverzekeraar Salland. Al anderhalve eeuw lang doen wij er alles aan om goede zorg voor iedereen mogelijk te maken. Omdat wij ons alleen richten op een specifieke regio, kunnen we echt een verschil maken als het aankomt op de zorg in de omgeving. We gaan in gesprek met zorgverleners en houden de kwaliteit van de zorg in de gaten. Ook investeren we in initiatieven die zich inzetten om de zorg te verbeteren. De premie die u bij ons betaalt voor uw zorgverzekering 2020, kunt u berekenen op onze website.

Zorgverzekeraar regio Salland

Salland heeft als doel om iedereen een gelijke kans te geven op zorg van kwaliteit. Iedereen die bij ons verzekerd is betaalt dezelfde lage premie als het gaat om de basisverzekering. Ongeacht of u jong of oud bent, in goede of minder goede gezondheid verkeert. Een deel van uw premie investeren we in initiatieven die erop gericht zijn om verbeteringen door te voeren in de zorg. U weet dus zeker dat uw geld nuttig besteed wordt. En omdat Salland niet gericht is op het maken van winst, kunnen we de zorgpremie alsnog scherp houden.

Collectieve zorgverzekering met korting

Als u verzekerd bent bij Salland, dan komt u wellicht in aanmerking voor extra korting op uw premie. Wij hebben afspraken gemaakt met veel verschillende bedrijven, organisaties en verenigingen in de regio. Wanneer u werkzaam bent bij een van deze bedrijven, of lid van een van deze verenigingen, kunt u een collectieve zorgverzekering afsluiten. Hiermee betaalt u nog minder voor uw zorgpremie; u kunt rekenen op een mooie korting op uw aanvullende verzekeringen. Niet alleen uzelf, maar ook  meeverzekerde gezinsleden profiteren van deze korting.

 

https://www.salland.nl/