Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

Presenteer met plezier na het volgen van een cursus overtuigend presenteren

Wil je graag een goede presentatie geven maar mis je de kennis om dit voor elkaar te krijgen? Denk er dan eens over na om een cursus overtuigend presenteren te volgen bij het bedrijf De Monchy & Bakker. Tijdens een driedaagse cursus leren de ervaren trainers van dit bedrijf je om een geweldige presentatie te geven. Door de kennis die je tijdens de training opdoet, zal je niet langer presenteren met onnodige spanning, maar is het mogelijk om te presenteren met plezier! Kennis is macht en dat werkt bij presenteren niet anders. Op het moment dat je weet wat je doet en wat je wilt bereiken, zal je een stuk zelfverzekerder zijn en overkomen.

Werken met The Pyramid Principle

Tijdens de cursus overtuigend presenteren zal gebruik gemaakt worden van The Pyramid Principle. Deze is in de jaren zestig ontwikkeld en geeft aan dat het belangrijk is om eerst tot de kern te komen en daarna pas een uitleg te geven. Zo geef je tijdens het geven van een presentatie eerst de kernboodschap weg zodat jouw publiek direct geboeid is. Hierna kun je een verdere gedetailleerde uitleg geven om de kernboodschap verder te illustreren. Dit maakt de boodschap en de uitleg hiervan voor de luisteraar een stuk duidelijker. The Pyramid Principle is ook verkrijgbaar als boek via de website van De Monchy & Bakker.

Doe zelf inspiratie op via de website van deze cursusaanbieder

Wil je de cursus overtuigend presenteren volgen of wil je nog wat inspiratie opdoen? Dit kan op de website van De Monchy & Bakker. Daar staan een aantal boeken en whitepapers die een gedeelte van de insteek van de cursus beschrijven. Je kunt ook een kijkje nemen bij de diverse blogposts die te vinden zijn op deze website. Deze zorgen gegarandeerd voor een stuk inspiratie en helpen je wellicht om een goede keuze te maken. De onderwerpen van de blogs zijn zeer uiteenlopend en hebben daardoor gegarandeerd wat leuks voor iedereen.

https://demonchyenbakker.nl/