Collectie frima
Image default
Dienstverlening

Gratis paranormale liefdespreuken voor het aantrekken van liefde, geliefden, etc

Hieronder vind je gratis liefdesspreuken. Onthoud echter dat het gebruik van een liefdesbetovering om iemand anders te dwingen van je te houden niet het resultaat zal opleveren wat je uiteindelijk wilt, wat ware liefde is. Het is het beste om een ​​spreuk uit te voeren die u de persoon zal brengen die bij u past, niet één persoon in het bijzonder op wie u verliefd bent. Maar ik heb liefdespreuken aangeboden, gratis voor iedereen, die van toepassing zijn op bijna elk doel, of het nu voor een bepaalde persoon is of om de persoon te vinden die het beste bij je past. Er zijn ook schoonheidsspreuken in de lijst.

Als je een bepaalde spreuk wilt gebruiken, maar niet over bepaalde materialen beschikt die daarvoor nodig zijn, overweeg dan om een ​​ander materiaal te vervangen door het materiaal waar de spreuk om vraagt. De meeste ervaren heksen schrijven hun eigen spreuken. Daarom kun je de onderstaande liefdesspreuken gebruiken en ze aanpassen aan je behoeften, en het zou in feite hetzelfde zijn als het schrijven van je eigen spreuken. Meestal hangt het al dan niet werken van een spreuk meer af van jou en je capaciteiten dan of de specifieke spreuk een goede is. Elke spreuk kan werken zolang je doelen redelijk zijn en je er veel energie en intentie in steekt. Als je probeert om Brad Pitt van je te laten houden, of als je een dikke 7e grader bent met slechte acne en een bril en je wilt dat de populairste voetbalster van de middelbare school van je houdt, dan is dat niet wat ik als een redelijk doel zou beschouwen. Dat zal waarschijnlijk niet voor u gebeuren, zelfs niet als God zelf aan uw kant staat. Denk realistisch in termen van liefde. Ik voel me anders over andere onderwerpen, zoals succes en geld. Ik denk dat je die dingen kunt hebben door de kracht van je geest en je intentie. Je kunt een spreuk doen om miljonair te worden en als je het genoeg wilt en plannen maakt om het te laten gebeuren, ZAL het gebeuren (hoewel misschien niet van de ene op de andere dag), dus geef nooit de hoop op en bereik altijd je financiële doelen, zelfs als ze niet lijken uit het zicht. Je hoeft niet arm te zijn. Het zit allemaal tussen je oren. Onthoud dat!

Maak jezelf aantrekkelijker

Dit is een eenvoudige en gemakkelijke liefdesspreuk die helemaal geen tijd kost. Je hebt niet veel ingrediënten nodig en ze zullen niet moeilijk te vinden zijn. Deze spreuk maakt je veel aantrekkelijker voor het andere geslacht en zal zeker je zelfvertrouwen vergroten.

Materialen:
1 roze kaars
1 fles 100% olijfolie van eerste persing
Iets om de kaars aan te steken

Werkwijze: Neem de kaars en plaats deze op een tafel of op uw altaar. Neem nu de olijfolie en wrijf op de kaars, beginnend in het midden en omhooggaand, en beginnend in het midden naar beneden. Terwijl je de kaars reinigt met de olie, wil je de kaars opladen met liefde en verlangen, dus visualiseer liefde en kan al je emotie in de kaars kanaliseren. Nadat de olie is opgebruikt, neem je een mes en snijd je wat je wilt in de kaars.

Voorbeeld: ik wens dat “Huppeldepup” van me houdt

Nadat u klaar bent met het schrijven in de kaars, steekt u deze gewoon aan en concentreert u zich op liefde en gooit u zoveel mogelijk emotie (liefde) in de vlam van de kaars, misschien wilt u zelfs woorden toevoegen als u dat wilt. Ga zitten en doe dit totdat de kaars is opgebrand. Zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt en niet gestoord wordt. Hoe meer je je sexy voelt, hoe meer deze spreuk voor je zal werken! Zodra de kaars is opgebrand, is de betovering afgelopen.

Lees je Horoscoop liefde

of de sterrenbeeld match

 Ontdek ook sterrenbeeld Ram liefde en sterrenbeeld Stier liefde.

https://www.horoscoop-luna.nl