Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

Anniek schuurs, mediator in Leusden

De mediator Leusden heet Anniek Schuurs. Ze is een zeer professionele en vriendelijke vrouw die enorm goed in haar werk is. De afgelopen weken heb ik samen met haar gewerkt aan een mooiere toekomst voor mij en mijn ex-vrouw. We zagen het namelijk niet meer zitten om verder samen te gaan en kwamen uiteindelijk tot een echtscheiding. Dit blog zal gaan over Anniek Schuurs en wat ze voor mij betekent heeft. Ik schrijf dit blog zodat jullie ook inzien hoe belangrijk een mediator kan zijn. Daarnaast hoop ik op deze manier Anniek Schuurs extra naamsbekendheid te schenken, dit verdient ze namelijk. 

De situatie

De situatie werd de afgelopen tijd steeds heftiger. De ruzies werden erger, en de ergernis groter. Ondanks dat ik van mijn vrouw houd vreesde ik al dat het zo niet langer door kon. Om toch nog te kijken naar wat de oplossingen zijn besloten we een mediator op te zoeken. Zo zouden we in gesprek kunnen gaan en kijken of er nog het een en ander te repareren was. Als dit niet het geval was zouden we graag juridische en persoonlijke hulp willen. Wij zijn gepositioneerd in Leusden, we waren dus ook op zoek naar een mediator in Leusden.

Mediator in Leusden

De mediator in Leusden die ons te hulp schoot was Anniek Schuurs. Voordat we haar inschakelen deden wij natuurlijk wel ons research. We keken naar haar kwaliteiten, naar haar websites en naar recensies. Toen wij zagen dat dit een erg goede mediator uit Leusden was besloten we contact op te nemen. Anniek is zeer fijn om mee samen te werken. Ze weet wat ze doet, is erg vriendelijk maar ook erg professioneel. De mediator uit Leusden luisterde goed en ging goed met ons in gesprek. Toen bleek dat de enige optie een echtscheiding was gingen we over tot actie.

Het resultaat

De mediator heeft als doel om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen vanuit beide kampen. Ze neemt geen standpunt in, maar wil de wederzijdse belangen inlichten. Het resultaat is een fijne samenwerking en een goed einde. Mijn toenmalige vrouw en ik zijn zonder ruzie uit elkaar gegaan, en alles is juridisch geregeld.