Collectie frima
Image default
Financieel

Via deze webshop koop je een tegoedkaart voor de Nintendo eShop!

Wil je games uit de Nintendo eShop op een eenvoudige manier online kopen? Het kan met de Nintendo eShop Card van KaartDirect.nl. Naast de Nintendo eShop Card zijn er ook nog andere tegoedkaarten te verkrijgen in de webshop. Zo zijn er cadeaukaarten en tegoedkaarten voor de bioscoop. Wil je een algemene tegoedkaart? Ga dan voor de paysafecard. De paysafecard is een veilige online betaalkaart waarmee je allerlei verschillende producten in een groot aantal webshops kunt kopen. Het grootste voordeel van de paysafecard is dat je er geen persoonlijke gegevens hoeft achter te laten, maar alleen een code invoert.

Over het bedrijf

KaartDirect.nl is een online bedrijf, dat is gespecialiseerd in betaalkaarten. Vooral gamefanaten kunnen helemaal losgaan in de webshop, maar er is ook een ruim aanbod aan films, muziek en streamingsdiensten te vinden. Zo is er voor ieder wat wils. De producten die je via de webshop bestelt, ontvang je razendsnel. Meteen na het voltooien van de betaling, ontvang je een activeringscode, die je direct kunt gebruiken. Of je de producten nu ’s ochtends vroeg of midden in de nacht bestelt, je kunt meteen beginnen aan je nieuwe game of film. Dat is het voordeel van het online bestellen van je producten.

Je ontvangt topservice

Tevens biedt het bedrijf een geweldige service. Je kunt ervan uitgaan dat alle codes werken. Mocht er toch iets niet kloppen, dan neem je contact op met de servicebalie en zal het probleem zo snel mogelijk worden verholpen. Bovendien biedt het al zijn producten aan voor een scherpe prijs. Het bedrijf heeft goede afspraken gemaakt met zijn leveranciers, waardoor de prijzen laag gehouden kunnen worden. Ook hoef je geen servicekosten aan het bedrijf zelf te betalen. Nog een voordeel: het bedrijf is erg klantvriendelijk. Als je een vraag hebt, mag je deze altijd stellen, via het contactformulier op de website. Er wordt dan zo snel mogelijk gereageerd. 

Gerelateerde artikelen

Principeverzoek?

Heeft u als mkb’er een accountant in Venlo nodig?

Traden met Avatrade? Ervaringen en reviews.