Stel een geldige pachtovereenkomst op dankzij de specialist

Heeft uw bedrijf een foute nota ontvangen die u wilt aanvechten? Is er een probleem met de pachter van een deel van uw grond? Heeft de herziening van de bestemmingsplannen negatieve gevolgen voor uw landbouwbedrijf? Dit zijn allemaal zaken voor een deskundig adviesbureau. Bij Bogers Kruisland Juridisch-Agrarisch adviesbureau, dat gespecialiseerd is in de landbouwsector, krijgt u persoonlijk advies en hulp bij juridische zaken. Deskundigen stellen een volledige pachtovereenkomst op en sturen deze door naar de rijksoverheid om toekomstige. Ze verdedigen bovendien uw belangen in een hoorzitting en komen tussen in geschillen met derden. Bovendien beantwoorden zij met plezier al uw vragen over uw pachtovereenkomst of andere agrarische zaken. 

Een pachtovereenkomst opstellen of een subsidie aanvragen? Reken op de specialist!

Heeft u een landbouwbedrijf, dan moet u in deze moderne tijd over heel wat kennis beschikken. U moet weten hoe dieren moeten worden gefokt en hoe gewassen best worden geteeld. Maar ook vergunningen en subsidies aanvragen en een pachtovereenkomst opstellen wanneer u grond verhuurt of huurt. U staat er niet alleen voor met de hulp van een gespecialiseerd agrarisch adviesbureau. Bogers Juridisch-Agrarisch Adviesbureau beantwoordt al uw vragen over relevante regels en wetten. Verdere geven zij concrete hulp bij uw problemen. Heeft u schade geleden door wateroverlast? Dan helpen zij uw aansprakelijkheidsstelling onderbouwen. Heeft de herziening van de bestemmingplannen negatieve gevolgen, dan verdedigen zij uw zaak in een hoorzitting. Zij zijn de ideale partner voor uw landbouwbedrijf.

Deskundig advies bij het opstellen van uw pachtovereenkomst

Wenst u een stuk grond te huren van een ander landbouwbedrijf en hier een pachtovereenkomst voor afsluiten? Een pachtcontract is verplicht zodra u meer dan een hectare grond in gebruik neemt van een andere agrariër. De pachtwetgeving is echter geen simpele materie en werd in 2017 nog aangepast. Vraag daarom advies aan een deskundige op het gebied van pachtovereenkomsten. Bogers Kruisland is een juridisch-agrarische adviesbureau dat u begeleidt bij het opstellen van uw pachtovereenkomst. Zij zijn gespecialiseerd in de landbouwsector en bieden persoonlijke en snelle service aan al hun klanten. Ze geven concreet advies en stellen uw pachtovereenkomst op en sturen deze vervolgens naar de rijksoverheid.