Schade na uw vakantie? Daar weten deze caravan dealers in Zuid-Holland wél raad mee!

Opgelopen schade is bij caravans gelukkig vaak redelijk eenvoudig te herstellen. Combineer dat met de uitstekende dienstverlening bij Giel Caravan Import en u geniet nog jarenlang van uw caravan. Bezoek dan Giel Caravan Import, een van de caravan dealers in Zuid-Holland. De specialist helpt u graag met het repareren van uw schade. Grote of kleine schade, zij zorgen ervoor dat uw caravan, camper of vouwwagen helemaal hersteld wordt. De dealer is aangesloten bij een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Als de dealer niet is aangesloten bij uw verzekeringsmaatschappij, hoeft u geen hoog risico te betalen omdat zij altijd werken zonder eigen risico. De schade is zo hersteld, zodat u weer veilig op reis kunt!

Voorkom pech op vakantie en laat uw caravan onderhouden bij caravan dealers in Zuid-Holland

Pech op vakantie is echt pech hebben. U wil hier helemaal niet mee bezig zijn! Beperk de kans op pech dan ook tot een minimum en laat uw caravan, camper of vouwwagen goed onderhouden. Op pech in het buitenland zit namelijk niemand te wachten. Pech kan voorkomen worden door een goede voorbereiding. Laat daarom uw caravan, vouwwagen of camper van tevoren onderhouden bij caravan dealers in Zuid-Holland, zoals Giel Caravan Import. Wanneer u kiest voor een BOVAG-onderhoudsbeurt bij deze dealer, gaan specialisten aan de slag met meer dan zestig punten. Zij controleren of uw camper, vouwwagen of caravan voldoet aan de wettelijke eisen en comfort- en kwaliteitseisen. Een heerlijke kampeervakantie start met een goede voorbereiding!

Op zoek naar een Weinsberg Caravan? Ga dan naar caravan dealers in Zuid-Holland

Een Weinsberg caravan is niet voor niets een van de beste caravans die momenteel te koop zijn. En ook caravans van dit mooie merk koopt u bij Giel Caravan Import. En een heerlijke kampeervakantie in Nederland of in het buitenland gaat u tegemoet met een Weinsberg Caravan. Caravan dealers in Zuid-Holland, zoals Giel Caravan Import, bieden u een prachtig aanbod van dit soort caravans. Deze caravan heeft een perfecte wegligging, waardoor de reis naar uw vakantiebestemming voorspoedig verloopt. Ook staan deze caravans bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding. Eenmaal op bestemming aangekomen geniet u van alles wat deze caravan u te bieden heeft. Een goede ruimteverdeling en uitstekende uitrusting laten u volledig genieten van uw vakantie.