Massief titanium geeft het Citizen horloge voor heren de perfecte pasvorm

Als u op zoek bent naar een nieuw uurwerk gaat u niet alleen voor een mooi uiterlijk. Ook de inhoudt moet kloppen met elkaar. Dit sluit aan bij het idee van Citizen om horloges te blijven innoveren en verbeteren. Juwelier de Bokx Wijffels heeft een aantal mooie modellen in het assortiment. Het Citizen heren horloge is het eerste merk ter wereld dat het uurwerk volledig uit massief titanium heeft gemaakt. Dit maakt het model zeer licht van gewicht en roestvast. Er is speciaal hiervoor Super Titanium gecreëerd. Dit is vijf keer harder dan roestvrijstaal, met als gevolg dat het een groot draagcomfort heeft en op die manier uw leven aangenamer maakt. Dit merk en diverse andere modellen vindt u bij Juwelier de Bokx Wijffels.

Milieuvriendelijk én zeer aangenaam: het Citizen horloge voor heren

Uw nieuwe horloge sluit perfect aan op uw pols. Daarnaast maakt het gebruik van de nieuwste technologie die op dit moment beschikbaar is. Ook is het geproduceerd met de gedachte om rekening te houden met het milieu. Dit is ook te zien bij Juwelier de Bokx Wijffels in Zeeuws-Vlaanderen. Daar vindt u bijvoorbeeld een prachtig Citizen horloge voor heren. Dit merk is een Eco-Drive horloge, wat een aantal voordelen heeft. Zo benut het iedere vorm van licht om het horloge aan te drijven. Dit zorgt ervoor dat het wisselen van een batterij niet nodig is. Op het moment dat er langere tijd geen licht is blijft het horloge gewoon werken. Als laatste, omdat er geen batterij nodig is, wordt er jaarlijks een grote hoeveelheid chemisch afval vermeden!

Kies uw Citizen horloge voor heren uit een uitgebreide collectie

Bestaat het perfecte horloge? Dit verschilt per persoon en per merk. Maar wat is het voor u? Bij Juwelier de Bokx Wijffels vindt u een uitgebreide collectie van diverse merken. Een van de bekendste merken is het Citizen horloge voor heren. Ook van dit merk zijn verschillende versies beschikbaar. De horloges staan bekend om een aantal redenen. Zo maakt het gebruik van een vooruitstrevende technologie die zorgt dat het horloge blijft tikken. Het wordt met een lichtenergie opgeladen, waardoor het een leven lang blijft lopen. De prijs-kwaliteit verhouding van een Citizen horloge, die verkrijgbaar is bij Juwelier de Bokx Wijffels, is hierdoor erg goed.