Collectie frima
Image default
Verbouwen

Maak uw badkamer helemaal af met een glazen douchewand op maat

Wanneer u start met het renoveren van de badkamer, wilt u graag dat alles in één keer naadloos op elkaar aansluit. Tegels van goede kwaliteit, een nieuw badkamermeubel, douchebak naar keuze en eventueel een glazen douchewand op maat. Het grootste voordeel van een glazen douchewand is de hygiëne. Doordat het glas behandeld is met een speciale afwerking wordt het erg lastig voor kalk- en vuilresten om zich te hechten aan het oppervlak. Bovendien zijn er geen vervelende gaatjes, hoekjes en rails die schoongehouden moeten worden. Het is vaak wel aan te raden om de glazen douchewand af te doen na het douchen om aanslag te voorkomen.

Kies voor een veilige afwerking van jouw douchecabine of douchebak

Het is erg belangrijk dat een glazen douchewand op maat gemaakt is van kwaliteitsmaterialen, zodat de veiligheid gewaarborgd wordt. Binnen de branche zijn verschillende regelgevingen van kracht waarin de veiligheidseisen worden gesteld. Zo wordt een glazen douchewand op maat gemaakt van thermisch gehard glas. Hardglas wordt gerealiseerd door het glas te verhitten en daarna snel weer af te koelen. Het resultaat is een gehard glas dat wel zeven keer sterker is dan floatglas. Mocht een glazen douchewand kapot gaan, valt thermisch gehard glas ook in één keer in kleine glasscherven uit elkaar. Hierdoor is er weinig kans op verwondingen wanneer het onverhoopt voorkomt dat de glaswand kapotgaat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw project

Als u woonachtig bent in de regio van Oss en erover nadenkt om een glazen douchewand op maat te laten maken, vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Langenhuizen Glasservice in Heesch. Uiteraard bent u ook welkom om een bezoek te brengen aan de showroom, waar u verschillende douchewanden en complete badkamers kunt bewonderen. Op deze manier maakt u een geïnformeerde keuze en weet u precies wat u mag verwachten van deze professionals. Voor iedere huiseigenaar in de regio Oss staan de experts van Langenhuizen Glasservice in Heesch klaar om een glazen douchewand op maat te maken.

https://www.langenhuizen.nl/

Gerelateerde artikelen

Daarom kiest u voor de beste drainage mortel

Neem een professionele airco installateur in de arm

Tegels voor uw badkamer koopt u bij een specialist in de regio Rotterdam