Krijg een snelle levering van die vis die u komt kopen bij de vishandel

U heeft een druk leven en geen tijd om naar de winkel te lopen om verse vis te bestellen voor uw geplande diner. Reken daarom op Fieret’s Vishandel. In de webshop kunt u uw vis online bestellen en krijgt u levering aan huis door Fieret’s Vishandel. Afhankelijk van welke dag u de vis koopt, ziet u wanneer het geleverd wordt. Bestelt u de vis vandaag vóór 17:00 uur, dan wordt deze meestal twee dagen later bezorgd. Is het vandaag bijvoorbeeld woensdag, dan ontvangt u vrijdag uw gekochte vis. Mocht uw bestelling geplaatst worden op donderdag of in het weekend, wordt deze vaak geleverd op woensdag. Op die manier heeft u duidelijk inzicht in de levertijd en wanneer u moet bestellen om uw heerlijke vis op tijd thuis te hebben.

Vis bestellen met keuze uit diverse soorten

Wilt u veel variatie in de vis die u eet? Wilt u gasten een ruim assortiment vis geven waaruit zij kunnen kiezen op uw diner of zomerse BBQ? Kom uw vis dan kopen bij de vishandel. Bij Fieret’s Vishandel is de keuze dan ook enorm. Bij het kopen van uw vis heeft u waarschijnlijk diverse eisen. Het assortiment varieert van schaaldieren als kreeft tot verse vis als forel en zalm. U kunt de volledige vis kopen of het laten fileren. Bij Fieret’s Vishandel heeft u ook de mogelijkheid tot het bestellen van speciale soorten vis zoals inktvis, hondshaai en paling. Wellicht niet uw eerste keus, maar zeker ook de moeite waard om te proberen. Het bestellen van uw vis kan zowel in de winkel als via de website.

Vis bestellen voor uw diner

Wilt u verse vis kopen voor uw avondeten? Bestel hem dan eenvoudig online via Fieret’s Vishandel. Deze vishandel verwerkt uw bestelling binnen een mum van tijd. Gaat u vis bestellen, dan bekijkt u de producten eenvoudig in het assortiment. Deze zijn voorzien van een prijs, meestal per 100 gram of 1 kg. Vervolgens heeft u in uw winkelmandje een duidelijk overzicht van de bestelling en de bijbehorende prijs. Is het bedrag van uw bestelling boven de 50 euro? Dan heeft u geen extra kosten voor de verzending. U bespaart tijd, want voor het bestellen van uw verse vis hoeft u de deur niet uit!