Collectie frima
Image default
Winkelen

Kliko stickers: waar zijn ze te koop?

Vindt u het ook zo’n somber gezicht? De kliko’s die elke week weer aan de straat staan? Hier kunt u iets aan doen! Met kliko stickers fleurt u het straatbeeld weer helemaal op. Waar de kliko stickers te koop zijn? Bij Happystreet natuurlijk! Hier vindt u kliko stickers met huisnummer of met een leuke afbeelding. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Naast dat het er leuk uitziet, heeft het ook nog een andere functie. Een afvalbak is vaak lastig te herkennen op straat. Met een leuke sticker vindt u snel uw afvalbak terug. Handig, toch?

Kliko sticker met huisnummer of uw eigen afbeelding

U weet nu waar de kliko stickers te koop zijn. Nu is het zaak om te kiezen naar welke sticker uw voorkeur uitgaat. Gaat u voor een kliko sticker met uw huisnummer? Of vindt u het leuk om een leuke afbeeldingen te kiezen? Het is zelfs mogelijk te kiezen voor een kliko sticker met design dat bij u past. U uploadt zelf een afbeelding op de website van Happystreet. Deze zal vervolgens verschijnen op uw product. Ideaal als u uw container echt uniek wilt maken met een afbeelding uit eigen archief. Kies uw favoriete design en bestel eenvoudig uw kliko sticker online.

Hoe u eenvoudig uw kliko sticker met huisnummer of afbeelding bestelt

Weet u welke kliko stickers u wilt kopen en waar deze te koop zijn? Dan is het tijd voor de allerlaatste stap: bestellen. Dat doet u bij Happystreet eenvoudig online. U plaatst het gewenste product in uw winkelwagen, u vult uw gegevens in en betaalt met een van de veilige betaalmethoden. Binnen twee tot vijf werkdagen heeft u uw kliko sticker met huisnummer of met een persoonlijke afbeelding al in huis. Dat is de service die u van Happystreet kunt verwachten. Bestelt u ook uw kliko sticker in de webshop?

Gerelateerde artikelen

Geef jouw huis een make-over met vtwonen woonaccessoires

Bescherm je iPhone 11 met een hoesje

Waterpijp van deze winkel nodig? Ze hebben ze het allemaal