Collectie frima
Image default
Onderwijs

Je Code 95 halen met een goede opleiding

Wil jij je Code 95 halen of verlengen maar weet je niet goed hoe? Als beroepschauffeur kun je de ideale opleiding volgen bij Verkeersschool Brinkman. Hier volg je modules en lessen waarmee je kennis opdoet die je nodig hebt in je vakgebied. Als beroepschauffeur ben je verantwoordelijk voor het transporteren van personen of van goederen. Dit is een hele verantwoordelijkheid, want je moet deze personen of goederen veilig naar hun bestemming weten te brengen. Om ervoor te zorgen dat je deze verantwoordelijkheid aankunt, volg je een opleiding. Wanneer je dan je Code 95 behaald hebt, kun je met een goed gevoel gaan werken.

Waarom de Code 95 halen?

Het is niet alleen veilig om een opleiding gevolgd te hebben voordat je als chauffeur aan het werk gaat, het is ook verplicht om als beroepschauffeur een Code 95 gehaald te hebben. Dit is sinds 2009 het geval. Chauffeurs die daarvoor hun rijbewijs al gehaald hadden, moeten na 2009 alsnog nascholing volgen om hun vaardigheden te garanderen. Chauffeurs die na 2009 hun rijbewijs behalen, halen de basiskwalificatie. Hiervoor kun je terecht bij Verkeersschool Brinkman en de Code 95-cursus. Ook voor de nascholing kun je echter modules volgen bij deze school.

Iets voor jou?

Als je je basiskwalificatie wilt halen of nascholing wilt volgen om je Code 95-kwalificatie te verlengen, dan is de cursus van Verkeersschool Brinkman voor jou. Je volgt de hele cursus of een aantal geselecteerde modules en leert wat je moet leren. Wanneer je klaar bent, ontvang je je kwalificatie of wordt je kwalificatie verlengd. Woon jij in de buurt van Haarlem en wil je hier graag je Code 95 halen? Neem dan eens een kijkje bij Verkeersschool Brinkman. Deze school werkt al jarenlang met beroepschauffeurs en weet daarom wat je nodig hebt om je baan goed te doen. Als je geïnteresseerd bent, neem dan snel contact met ons op!

https://www.verkeersschoolbrinkman.nl/

Gerelateerde artikelen

Motorrijles in Almere, professioneel en dichtbij

Dyslexie, dysorthografie of dyscalculie: Trivers helpt kinderen met leerproblemen

Zo handig is een cursus keuren elektrisch gereedschap voor uw bedrijf