Collectie frima
Image default
Dienstverlening

Zin in een lunch? Bezoek hét restaurant van Putten

Kasteel De Vanenburg is een prachtig restaurant in Putten, waar u zes dagen per week van harte welkom bent voor een smakelijke lunch. Het restaurant is van maandag tot en met zaterdag geopend en het terras van het kasteel opent van 1 april tot en met 30 september. Hierdoor kunt u ook genieten van een heerlijke lunch in de buitenlucht, waar u een geweldig uitzicht heeft over de goed onderhouden tuinen. Van een luxe broodjeslunch tot aan een twee-gangen lunch, het behoort allemaal tot de mogelijkheden in het restaurant in Putten. Op welke dag van de week komt u graag een keer langs?

Fruit, groenten en kruiden uit eigen tuin worden gebruikt voor het diner

Wist u dat het restaurant in Putten over een eigen tuin voor de keuken beschikt? Hierdoor worden eigen fruit, groenten en kruiden gebruikt in de keuken van Kasteel De Vanenburg. En dat proeft u! Graag adviseert de sommelier u graag over een bijpassende wijn, zodat u zeker weet dat eten en drinken perfect met elkaar in harmonie is. Oftewel, een avond genieten die u niet snel zult vergeten!

Maak een reservering met het personeel van Kasteel De Vanenburg

Om er zeker van te zijn dat er ook voor u een tafel vrij is, kunt u het best van tevoren even een reservering maken bij het personeel van Kasteel De Vanenburg. Geef door of er een eventuele dieetwens of allergie in het spel is, zodat u zeker weet dat u de hele avond lang onbezorgd kunt gaan genieten.