Collectie frima
Image default
Vervoer en transport

Een rolcontainer kopen en laten aanpassen aan uw behoeften

Een rolcontainer kopen gebeurt voor het eenvoudig en tegelijkertijd ergonomisch kunnen verplaatsen van goederen. De containers zijn onmisbaar in het hedendaagse transport. Ze passen zich aan de goederen waarmee ze worden beladen aan en weten deze soepel en veilig naar hun bestemming te transporteren. Wilt u optimaal gebruik kunnen maken van dit onmisbare logistieke hulpmiddel, dan is het van belang dat deze in uw supply chain past. Met andere woorden: het model dient nog veel meer dan bij het kopen van pallets bij uw vakgebied te passen.

Rolcontainermodificaties

Rolcontainers vormen de ideale ladingdragers voor veel branches. Er zijn accessoires beschikbaar om een rolcontainer maximaal aan te passen aan de goederen die deze dient te vervoeren. Denkt u bijvoorbeeld aan tussenleggers en spanbanden. In sommige gevallen komt u er bij het pallets kopen of het kopen van een rolcontainer achter dat deze niet de juiste toepassing voor uw bedrijf heeft. Rotom Nederland kan dan modificaties aanbrengen zodat uw logistieke proces optimaal verloopt. De in Eindhoven gevestigde logistieke dienstverlener heeft ruim dertig jaar ervaring met ladingdragers voor transport en logistiek.

Op maat gemaakte rolcontainers

Rotom Nederland weet dankzij de ervaring van zijn medewerkers en de geavanceerde 3D ontwerpprogramma’s waarvan het gebruikmaakt altijd de beste logistieke oplossing voor u te vinden. Zo kunt u ook een op maat gemaakte rolcontainer kopen. U zult altijd eerst een proefmodel mogen testen. Heeft u nog oude rolcontainers in uw bezit die u niet meer kunt gebruiken, dan kan het bedrijf deze van u overkopen. Zo reduceert u de prijs van de op maat gemaakte containers.

Logistieke producten en diensten

Bij Rotom Nederland bent u voor nog meer zaken aan het juiste adres. Zo kunt u er onder andere houten en kunststof pallets kopen en gebruikmaken van diensten als packaging recovery en pooling oplossingen. De logistieke expert kan u op allerlei manieren bijstaan in het optimaliseren van uw supply chain. De medewerkers voorzien u graag van adviezen.

Gerelateerde artikelen

Veiligheid Checklist Aannemers (VCA)

Bijzonder Transport helpt je vergunningen te verkrijgen en goederen te vervoeren.

het beste uitzonderlijk vervoer