Een natuurcamping op de Veluwe met uitstekende voorzieningen, het kan!

Als je deze zomer met het hele gezin verblijft op een Natuurcamping op de Veluwe beleef je er een vakantie die je niet snel meer zult vergeten. Camping het Vossenhol is geschikt voor jong en oud. Op deze natuurcamping midden op de Veluwe vind je een aantal bijzondere voorzieningen die je niet op iedere camping tegenkomt. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren. 

Unieke natuurcamping midden in de bossen op de Veluwe

Als je verblijft op Camping Het Vossenhol zul je al snel merken dat deze camping veel meer is dan zomaar de eerste de beste camping. Een verblijf hier is werkelijk bijzonder. Op deze natuurcamping op de Veluwe kun je bijvoorbeeld slapen in een originele Mongoolse Yurt. Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit je Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor maximaal 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent. 

Geniet van de nieuwste trend op kampeergebied: glamping op de natuurcamping op de Veluwe

Geniet jij graag van de mooie omgeving van de Veluwe? En wil je daarbij graag optimale luxe ervaren? Wat dacht je dan van glamping? Dit is tegenwoordig een echte trend. Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?