Collectie frima
Image default
Woning en Tuin

Een hanglamp van hout van deze zorgboerderij is een ware eyecatcher in uw woning

Wilt u een ware eyecatcher aan uw woning toevoegen, maar weet u niet exact wat? Dan is een hanglamp van hout gemaakt op zorgboerderij De Lingehof een uitstekende keuze! Deze hanglampen worden geheel met de hand gemaakt in een uniek houten design. U kiest zelf of u voor een ronde lamp gaat met een diameter van 30 centimeter of zelfs een ronde hanglamp van hout met een diameter van wel 120 centimeter. Daarnaast vindt u in het aanbod van De Lingehof ook strakke rechte designs. Voor welke hanglamp van hout uit het aanbod van deze aanbieder u ook kiest, u heeft gegarandeerd een eyecatcher in uw woning. Daarnaast bent u gegarandeerd van een uniek product, aangezien elke hanglamp van hout met de hand gemaakt wordt door de verstandelijk gehandicapte cliënten van deze zorgboerderij.

Ook een handgemaakte houten klok koopt u hier

Wilt u liever een ander product als eyecatcher in uw woning? Dan is het een uitstekend idee om een houten klok te kopen bij De Lingehof. Deze worden net als de houten hanglampen geheel met de hand gemaakt door de cliënten van deze zorgboerderij. Het leuke van de houten klok die u hier kunt kopen is dat u deze aan uw persoonlijke wensen kunt aanpassen. U bepaalt de kleuren van de wijzer- en achterplaat, de wijzers zelf en de uuraanduidingen. Daarnaast kiest u ook de afmetingen van de houten klok die u wilt kopen. Zo heeft u niet alleen een unieke houten klok doordat deze met de hand gemaakt wordt, maar ook omdat u hem zelf heeft vormgegeven!

Maak uw keuze en bestel via de webshop

Bent u er al uit welk product, gemaakt door de cliënten van zorgboerderij de Lingehof en nagekeken door de keurmeester, u wilt aanschaffen? Gaat u voor een hanglamp van hout of wilt u toch liever een houten klok kopen? De keuze is natuurlijk geheel aan u. Ontdek op uw gemak het volledige aanbod in de webshop van De Lingehof, maak uw keuze en plaats vervolgens uw bestelling. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, neemt u eenvoudig contact met hen op via de contactmogelijkheden op de website.