Collectie frima
Image default
Onderwijs

Dyslexie, dysorthografie of dyscalculie: Trivers helpt kinderen met leerproblemen

Bent u op zoek naar hulp voor kinderen met leerproblemen? Als uw kind moeite heeft met lezen, spellen of rekenen en hier hulp bij nodig heeft, kunt u terecht bij Trivers. Trivers heeft drie zorgcentra in Breda, Roosendaal en Zevenbergen waar kinderen tussen de zes en achttien jaar geholpen kunnen worden. In deze zorgcentra werken specialisten die aangesloten zijn bij beroepsverenigingen en die veel ervaring hebben met kinderen. Hierdoor zijn ze goed geschikt om met uw kind aan de slag te gaan.

Waarom hulp zoeken?

Kinderen met leerproblemen kunnen de lessen vaak niet bijbenen op school, omdat ze moeite hebben met bijvoorbeeld lezen, spellen of rekenen. Dit is vervelend, aangezien de school uw kind moeilijk persoonlijke aandacht kan geven. Deze persoonlijke aandacht krijgt uw kind bij Trivers echter wel. Trivers gaat graag in gesprek met u, uw kind en eventueel met de school van uw kind. Door middel van deze gesprekken en een diagnose kan er gekeken worden wat uw kind nodig heeft om het op school makkelijker te hebben. De specialisten van Trivers gebruiken een persoonlijke benadering, omdat elk kind anders is en anders geholpen kan worden.

De zorgcentra van Trivers

De zorgcentra van Trivers hebben een breed zorgaanbod. U kunt hier niet alleen terecht voor kinderen met leerproblemen, maar ook als uw kind met een gedragsstoornis of met sociale-emotionele problemen zit. Het komt ook voor dat kinderen zowel leerproblemen als andere problemen hebben. De specialisten van Trivers kunnen hierbij helpen. Naast steun bij leerproblemen kunnen ze ook gedragskundige steun bieden.

U als ouder

Als ouder wordt u ook betrokken bij het proces. U gaat in gesprek met de specialist en kunt al uw vragen beantwoord krijgen. Zo weet u zeker dat uw kind goed geholpen wordt. U maakt kennis met de specialisten die uw kind gaan helpen en wordt ingelicht over het zorgtraject.

https://trivers.nl

Gerelateerde artikelen

Beter presteren op je werk met behulp van een coach in de buurt Nijmegen

Je Code 95 halen met een goede opleiding

Deze specialist zorgt voor de juiste begeleiding bij kinderen met leerproblemen