De hele periode van een scheiding is zwaar voor u en uw naasten. Denk bijvoorbeeld hoe het met uw ki

De hele periode van een scheiding is zwaar voor u en uw naasten. Denk bijvoorbeeld hoe het met uw kinderen gaat tijdens deze tijd. Daarom is het belangrijk dat de scheiding goed wordt geregeld. Het is verstandig om samen om de tafel te gaan met een mediator uit Amsterdam. Maar waarom dan? Bij Resolve heeft men kennis van zaken. Er worden onderling concrete en goede afspraken gemaakt. Hierdoor ontstaat doorgaans veel rust en duidelijkheid. Bovendien kunnen u en uw (ex-)partner problemen en meningsverschillen bespreken en uit de wereld helpen. Dit zorgt voor een goede omgang in de toekomst. Wij helpen u met professionele begeleiding door een mediator in Amsterdam.

In goed overleg uit elkaar? Kies voor een mediator uit Amsterdam!

Hoe gaat het financieel in elkaar steken? Moet ik alimentatie betalen of heb ik er juist recht op? Hoe werkt het eigenlijk met de kinderen? Of moeten we het huis verkopen? Het zijn allerlei vragen die bij u naar boven komen als u besloten heeft om te scheiden. Uiteraard wilt u dat alles tot in de puntjes wordt geregeld zodat u in goed overleg uit elkaar kunt. Toch kunnen er conflicten ontstaan waar u niet uitkomt zonder een mediator uit Amsterdam. Bij Resolve wordt uw scheiding van A tot Z geregeld waarbij maatwerk de standaard is. Samen met u worden er concrete afspraken gemaakt en vastgelegd. Op die manier wordt er met hulp van een mediator uit Amsterdam een sterke basis gelegd voor de toekomst.

Schakel een mediator uit Amsterdam in om u door een moeilijke tijd heen te helpen

Schakel een mediator uit Amsterdam in om eventuele spanningen die oplopen goed op te lossen. Dit werkt voor beide partijen beter. Dit is een neutrale bemiddelaar die ervoor zorgt dat er gezamenlijk naar een oplossing wordt gezocht waar zich beiden in kunt vinden. Er worden afspraken gemaakt die passend en uitvoerbaar zijn. U ontvangt niet alleen begeleiding voor het regelen van vele zaken, zoals het echtscheidingsconvenant, alimentatie en de omgangsregeling met uw kinderen, ook op emotioneel vlak wordt u bijgestaan. Een mediator uit Amsterdam helpt u om deze moeilijke periode door te komen en dat jullie in goed overleg uit elkaar gaan.