Collectie frima
Image default
Society / Law

Advocaat nodig in Ede?

Wanneer u op zoek bent naar een advocaat Ede, dan heeft u die al gevonden! Wij zijn Vallei Advocaten & Mediators, wat uw juridisch probleem ook is, wij zijn u van dienst. Op onze bureau werken we met een heleboel verschillende mensen die gevarieerde expertises hebben, omdat we op deze manier meer voor onze cliënten kunnen betekenen. Niet alleen hebben we veel advocaten die gespecialiseerd zijn in bepaalde gebieden van recht, maar we werken ook met mediators, omdat een probleem vaak op een meer duurzame manier opgelost kan worden.

Advocaat in Ede met expertise in personen- en familierecht

Het kan zijn dat u zit te kampen met een echtscheiding, of problemen hebt omtrent de alimentatie of zelfs de omgangsregeling, waar u dan een advocaat in Ede voor nodig heeft. In dat geval is er vaak behoefte aan deskundigheid, iets waar Vallei Advocaten & Mediators u mee kunnen helpen. Onze advocaten en mediators gaan voor u aan de slag om de situatie zo goed mogelijk op te lossen.

Expertise in arbeidsrecht

Het kan zijn dat u juist een advocaat nodig heeft met expertise in arbeidsrecht. Dit kan gaan over het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het afscheid nemen van een oude werknemer of juist het aanpassen van de voorwaarden. Dit gebied van recht is ontzettend breed, maar gelukkig hebben we een paar advocaten met heel veel ervaring in verschillende zaken. Of het nou gaat om individueel of collectief arbeidsrecht, u kunt gewoon naar Vallei Advocaten & Mediators gaan.

Expertise in ondernemingsrecht

U ziet het goed, het lijstje aan expertises is nog steeds niet klaar! Vallei Advocaten & Mediators heeft ook een aantal advocaten die gespecialiseerd zijn in ondernemingsrecht, en kunnen alle ondernemers met juridische vragen dus bijstaan. Het kan dan gaan over van alles en nog wat, bijvoorbeeld geschillen tussen aandeelhouders, of aandeelhoudersovereenkomsten, fusies, overnames en bestuurdersaansprakelijkheid. Wat het ook is, Vallei Advocaten & Mediators staat u bij om u uit de brand te helpen. Wanneer u niet zeker weet of de juridische kwestie waar u mee zit iets is waar wij mee kunnen helpen, neem dan gewoon contact op!

Gerelateerde artikelen

Mooie benen

Administratie tips

Uiterlijk is belangrijker geworden

admin